Dragi elevi și profesori, stimați părinți,

Deschiderea anului școlar a devenit o tradiție și totodată un moment inaugural, încărcat de bucurie, nostalgie și emoție. Este un nou început în care investim speranțe, retrăind atât bucuria revederii, cât și emoţia primei zile de şcoală, pentru cei care trec pentru prima dată pragul unei săli de clasă.

Toți avem datoria de a ne implica serios în educație, indiferent de vârsta sau ipostaza în care ne aflăm: copii, părinți sau cadre didactice. În dezvoltarea unei educaţii autentice pentru viaţă a elevilor noștri este esenţială cultivarea unei legături stabile şi a unei cooperări eficiente între şcoală, comunitate locală și familie.

Adresăm astăzi mulțumirile noastre dnei Inspector Școlar General Roxana-Natalia Pațurcă, reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Călărași, dnului Primar Theodor-Aniel Nedelcu Pațurcă și administrației locale pentru implicarea în buna funcționare a unităților de învățământ.

Astăzi, când clopoțelul anunță un nou început, vă urăm mult succes, putere de muncă și multe reușite în noul an școlar!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support