Astăzi, Liceul Tehnologic Nr.1 Borcea a participat cu drag la această inițiativă de curățare, desfășurată în fiecare localitate din județul Călărași, campanie organizată de către Inspectoratul Școlar Județean și Prefectura Călărași, în parteneriat cu Jandarmeria Călărași și Societatea Națională de Cruce Roșie.

Astăzi, Liceul Tehnologic Nr.1 Borcea a participat cu drag la această inițiativă de curățare, desfășurată în fiecare localitate din județul Călărași, campanie organizată de către Inspectoratul Școlar Județean și Prefectura Călărași, în parteneriat cu Jandarmeria Călărași și Societatea Națională de Cruce Roșie. Prin această campanie, dăm un semnal tuturor că ne pasă de țara noastră, de localitatea noastră și de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Pe de o parte, avem de a face cu indiferența unora, iar pe de altă parte, avem de a face cu reaua intenție a altora, a celor care aruncă deșeurile în mod iresponsabil.

Mulțumim D-nului Primar pentru sprijinul acordat, cadrelor didactice pentru implicare și elevilor plini de entuziasm și energie!

#green_weekend

#curățăm_România

#fiivoluntarînjudețultău

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support